Zij gingen u voor

Bison heeft in de afgelopen jaren meerdere ondernemers succesvol geholpen. Lees hier het verhaal van ondernemers die met een lening van Bison hun dromen en visie waar hebben gemaakt.

Lees hun verhaal
FORU SOLUTION B.V.

FORU SOLUTION B.V.

Na een zeer professionele presentatie tijdens de Financieringstafel Friesland is een lening afkomstig van stichting Bison verstrekt aan FORU Solution . Met deze lening wordt het mogelijk dat de productie van een grote order van ADNOC / Abu Dhabi uitgevoerd kan worden.

Hiermee wordt economie in deze moeilijke tijden versterkt en de watersector ondersteund maar ook bijgedragen aan de visie om internationaal zaken doen te stimuleren.

 

Naar financiering teaser
Biotrack B.V.

Biotrack B.V.

Met een lening van Stichting Bison en de ondersteuning van de Financieringstafel Friesland is Biotrack B.V. op weg geholpen om met een revolutionaire techniek het Covid-19 virus snel op te detecteren.

 

Zie financiering teaser Biotrack B.V.
Biotrack B.V.

NORIA

De  Financieringstafel Friesland helpt Noria B.V. in haar ambitie om plastic afval op een duurzame manier uit het water te halen door de financieringsbehoefte te ondersteunen.  Meer informatatie treft u aan in de algemen financiering teaser.

Zie financiering teaser Noria
Corina Carpenter

Testcentrum waterkwaliteit sensoren

Dankzij een lening van 55 duizend euro, afkomstig van stichting Bison, kan Benten WaterSolutions het eerste formele testcentrum voor waterkwaliteitssensoren in Europa opzetten.

Lees meer
Job Schipper

Hortimare 'tuin in zee'

Samen met de overheidssubsidie die is verkregen kan het bedrijf uitgroeien tot het eerste vermeerderings en selectiebedrijf van uitgangsmateriaal voor zeewieren.

Lees meer
Ook geholpen

Met een lening van Bison

Maurice Tax - Nieuwe waterbehandelmethode

Maurice Tax - Nieuwe waterbehandelmethode

Ik houd mij bezig met de ontwikkeling van nieuwe technologieën op het gebied van waterbehandeling...

Lees verder

Need financial support from Bison Financing Tabel

Call or email